Juhlaparatiisi yrityksille

Juhlaparatiisi palvelee kuluttajien lisäksi myös yrityksiä. Saat kauttamme lahjat sekä asiakkaille että henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille.

Mainosta tuotettasi Juhlaparatiisi.fi-palvelussa

Halutessasi voit myös mainostaa omaa tuotettasi sivuillamme.

Oletko pitopalvelu- tai ohjelmapalveluyrittäjä? Vuokraatko juhlatiloja, -kalusteita tai -astioita? Tai onko sinulla juhlatarjoiluun, -somistukseen, -suunnitteluun liittyvä tuote tai palvelu, jolle haluaisit lisää näkyvyyttä. Ota yhteyttä Juhlaparatiisiin!

Suunnitteletko juhlia yrityksille? Tuotatko ohjelmaa yritystapahtumiin? Onko yrityksessänne tuote, joka sopii yritys- tai mainoslahjaksi ja haluaisit sille lisää näkyvyyttä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tuotteesi tai palvelusi mainostamisesta.


Nettisivut helpottavat juhlajärjestelyjä

Onko yrityksessänne pian vuosipäivä tai muu tärkeä tilaisuus? Tee kampanjasivusto tai esim. tapahtuman oma sivusto itse. Voit näyttää sivustoa vain valitulle joukolle tai se voi olla koko kansan nähtävänä. Nettisivun avulla hoidat kätevästi esim. tapahtumaan ilmoittautumisen sekä tiedottamisen. Juhlaan liittyvät yksityiskohdat säilyvät näkyvillä aina silloin, kun tietoja tarvitaan. Tapahtuman jälkeen juhlavieraat pääsevät nauttimaan juhlahumusta uudelleen esim. juhlasta otettujen kuvien avulla. Sivustolla voi myydä tapahtumaan liittyviä tuotteita, käydä keskustelua tapahtumasta jne. Tee sivusto itse tästä tai kysy Juhlaparatiisilta lisätietoja.