Juhlatilat

Mieti, mikä olisi sinun juhlaasi sopiva ympäristö. Hotelli, matkailutila, juhlatila, ravintola, luonto, laiva, matkakohde...

Tuotteita yhteensä 6 kpl
aulanko2.jpg&width=140&height=250

Aulangon juhlatilat, Hämeenlinna

Aulangon 1800-luvun kartano ja lukuisat muut rakennukset mahdollistavat poikkeuksellisia elämyksiä erilaisiin tilaisuuksiin. Häät, ristiäiset tai syntymäpäivät, kuin myös yritysten kokous- ja virkistyspäivät onnistuvat ammattitaitoisen keittiö- ja salihenkilökunnan myötä.  Aulangon kievarin kaksi salia..
hirsilinna.jpg&width=140&height=250

Hirsilinna, Hauho

Iso keskiaikaiseen tyyliin rakennettu Härkälinna metsäisessä rinteessä. Linna tarjoaa upeat puitteet lomailuun, juhliin, leireihin, kokouksiin ym. tilaisuuksiin. Linnassa on hyvinvarustettu keittiö (mm. astiasto 35 hengelle ja kiertoilmauuni) ja nykyaikainen kokoustekniikka (mm. videotykki ja iso kangas..
harkalankartano2.jpg&width=140&height=250

Härkälän kartano, Somero

Härkälän kartanon salit ja salongit sopivat parhaiten 30-120 hengen seurueille. Kartanosta voi tilata myös ruokailut/kahvitukset sekä osa juhlavieraista voi myös majoittua kartanoon, jonka historia on mielenkiintoinen. Se ulottuu satojen vuosien taakse ja juhlaväkeä voi viihdyttää vaikkapa kartanon esittelykierroksella..
naantalispa_juhlatilat.jpg&width=140&height=250

Naantalin kylpylä

Naantalin Kylpylä on täydellinen paikka kaikenlaisten juhlien viettoon. Se on ihanteellinen paikka tavata ystäviä ja sukulaisia ja järjestää suurenmoiset juhlat pitkällekin vieraslistalle - rentoutuen ja nauttien tarvitsematta huolehtia mistään järjestelyihin liittyvistä yksityiskohdista!
Naantalin..
juhla-areena-paija.jpg&width=140&height=250

Juhla-areena, Ypäjä

Lämmin sisätila ympärivuotisessa käytössä Ypäjällä häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle (jopa 220 hengelle), kuten myös pitopöytään aitoa kotiruokaa ja kakkukahveja.
Viihtyisat tilat, laaja maalaismaisemallisen kaunis..
lahdelma.jpg&width=140&height=250

Vip kylpylähuvila, Pertunmaa

Rauhassa rentoutuen ympäri vuoden Pertunmaalla. Lahdelma Keitaassa on sauna- ja kylpylämaailma; naisten- ja miesten pukuhuone, sisäporeamme, avarat suihkutilat höyryjettikaapilla sekä kylmäputous ja edustustason sauna puu-/sähkökiukaalla ja infrasauna, ulkoporeamme ja kuistilla ulkokalusteet.   Pihapiirissä..