Tee

Tee on paitsi juhlajuoma myös oiva teema erilaisiin juhliin.

Tuotteita yhteensä 7 kpl
muumi_pikniksalkku.jpg&width=140&height=250

Muumimamman pikniksalkku

Muumimamman posliininen pikniksalkku on jokaisen lapsen teehetkien unelma! Salkku sisältää kannun, kermakon, neljä kuppia, neljä lautasta, neljä haarukkaa, lusikkaa ja veistä sekä neljä servettiä ja yhden liinan.
Osta Muumimannan pikniksalkku lahjaksi tai juhlasomistukseen Lelufantin nettikaupasta!..
paperilautaset.jpg&width=140&height=250

Paperilautaset

Paperilautaset ovat helppo ratkaisu ilman tiskaushuolia lastenjuhliin, piknikille, grillijuhliin, baby showeriin, tupaantuliaisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, rapujuhliin, halloweenin viettoon, häihin, teemajuhliin jne. Värejä on tarjolla jokaisen makuun. Saatavana myös värikkäitä kertakäyttöaterimia..
teekukka.jpg&width=140&height=250

Ylellisyyttä tarjoiluun teekukilla

Teekukka on juhlajuomien aatelia. Valmista se lasissa, lasimaljassa tai lasisessa teepannussa, niin näet miten teepallero aukeaa vähitellen kauniiksi taideteokseksi! Käsin sidotut teelehdet kätkevät keskelleen kukkasen, joka paljastuu teelehtien auetessa. Tämä sopii juhliin pieneksi ojelmanumeroksi,..
mustatee.jpg&width=140&height=250

Musta tee

Musta tee tehdään camellia sinensis -kasvin lehdistä. Mustasta tee on uutettuna huomattavasti tummempaa kuin muut teelaadut. Tämä johtuu siitä, että musta tee valmistetaan antamalla sen hapettua kauemmin kuin muiden teelaatujen. Musta tee on varsinkin euroopan matereella erittäin suuressa suosiossa...
teenkeitin_evasolo.jpg&width=140&height=250

Teenhaudutin

Tällä kauniilla teenhauduttimella hurmaat omien teejuhlien vieraat ja yllätät positiivisesti design-lahjoista pitävän päivänsankarin. Neopreeni pitää teen lämpimänä ja korostaa kaatimen kaunista muotoa. Hauduttimella valmistat litran maistuvaa teetä.
Erinomainen lahja esim. tupaantuliaisiin, hääparille..
valkoinentee.jpg&width=140&height=250

Valkoinen tee

Valkoista teetä sanotaan valkoiseksi teeksi siksi, että sen on annettu hapettua vain hetken verran. Valkoista teetä kasvatetaan miltei ainoastaan Kiinassa, Fujianin maakunnassa.
Valkoinen tee sisältää samoja polyphenoleja kuin vihreä teekin, mutta valkoisessa teessä on näitä polyphenoleja enemmän kuin..
teekannu2.jpg&width=140&height=250

Teekannu

Kaunis lasinen teekannu tunnelmallisiin teehetkiin itselle tai lahjaksi. 1,3 litrainen lasinen teekannu, terässihti ja kansi. Voit lämmittää liedellä tai lämpökynttilällä kannun omassa lämmittimessä. Kannu ja lämmitin on laboratoriolasia ja kestää kuumuutta.
Voit ostaa teekannun ja muut teetarvikkeet..