Italia

Pelkkä ajatuskin italialaisesta ruuasta ja erikoiskahveista saa yleensä veden herahtamaan kielelle, joten tarjoilut ainakin on helppo mieittiä Italia-aiheisiin juhliin.

Tuotteita yhteensä 3 kpl
paperilautaset.jpg&width=140&height=250

Paperilautaset

Paperilautaset ovat helppo ratkaisu ilman tiskaushuolia lastenjuhliin, piknikille, grillijuhliin, baby showeriin, tupaantuliaisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, rapujuhliin, halloweenin viettoon, häihin, teemajuhliin jne. Värejä on tarjolla jokaisen makuun. Saatavana myös värikkäitä kertakäyttöaterimia..
kokkiman_pasta.jpg&width=140&height=250

Pastaa netistä

Italialainen, huippulaadukas kuivattu pasta tehdään durumvehnästä, ja se on väriltään kellertävää. Pastatyyppejä ja erilaisia ruokalajeja on laaja kirjo. Oletko maistanut esimerkiksi herkullista tryffelipastaa tai mustekalan musteella värjättyä mustaa spagettia?
Osta nyt pastat netissä Kokkiman-verkkokaupasta..
pizzakivi.jpg&width=140&height=250

Pizzakivi

Pizzaa on voitu nauttia suomalaisissa ravintoloissa jo vuosikymmenien ajan. Tämä herkku sopii erityisen hyvin lastenjuhliin tarjottavaksi. Itse leipoen pizzaan voi laittaa haluamiaan täytteitä haluamansa määrän. Herkullisimmillaan pizza on juuri paistettuna rapeapohjaisena.
Rapean pohjan pizzaan saa..