Muumit

Muumit ovat hellyttäviä olentoja, jotka on luonut Tove Jansson. Hänen syntymästään on kulunut tänä vuonna 100 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi muumituotteita on hyvin saatavilla erityisiä muumijuhlia varten.

Tuotteita yhteensä 8 kpl
paperipussit.jpg&width=140&height=250

Lahjapussit

Paperiset lahjapussit kaverilahjapusseiksi lastenjuhliin, pikkulahjoja varten esim. pääsiäistrulleille, häihin, pikkujouluihin tai lahjakääreeksi juhlaan kuin juhlaan pienille lahjoille. Pusseja voi käyttää myös vaikkapa herkkubuffetissa. Saatavana useita eri värejä sekä teeman mukaisia pusseja.
Osta..
muumi_muistitaulu.jpg&width=140&height=250

Muumi-muistitaulu ja magneetit

Muumi-ilmoitustauluissa yhdistyy käytännöllisesti sekä magneetti- että liitutaulu. Samalle taululle voit kirjoittaa tai piirtää liidulla ja ripustaa tärkeimmät piirustukset, valokuvat ja lehtileikkeet magneeteilla. Kotonadesign-taulut ovat tyylikkäitä sisustuselementtejä, joille löytyy paikka niin keittiöstä..
pahvihatut2.jpg&width=140&height=250

Pahvihatut

Nämä iloisen väriset pahvihatut sopivat lastenjuhliin, pikkuvieraille juhlaan kuin juhlaan, vapunviettoon, synttäreille, rapujuhlille sekä monenlaiseen hassutteluun myös aikuisten juhlissa. Saatavana myös erilaisia teemahattuja.
Osta pahvihatut Decora Housen nettikaupasta!..
paperilautaset.jpg&width=140&height=250

Paperilautaset

Paperilautaset ovat helppo ratkaisu ilman tiskaushuolia lastenjuhliin, piknikille, grillijuhliin, baby showeriin, tupaantuliaisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, rapujuhliin, halloweenin viettoon, häihin, teemajuhliin jne. Värejä on tarjolla jokaisen makuun. Saatavana myös värikkäitä kertakäyttöaterimia..
popcorn-maker.jpg&width=140&height=250

Popcorn maker

Arieten tyylikäs, retrotyylinen popcorn-kone. Erityisen, lämpimällä ilmalla toimivan valmistusmenetelmän ansiosta kone valmistaa herkullista popcornia vain muutamassa minuutissa. Kone on pieni ja kompakti, täydellinen kotibileisiin tai perheen illanviettoon. 
Klikkaa Lekmerin verkkokauppaan ja osta..
muumi-leivontasetti-7-osaa.jpg&width=140&height=250

Muumi leivontasetti

Muumihahmot saat seikkailemaan myös pikkuleivissä. Viiden pikkuleipämuotin lisäksi settiin kuuluu kaulin ja leivonta-alusta pikkuleipuria varten. Tuote ei sovi kuitenkaan alle 3-vuotiaille lapsille.
Klikkaa Lekmerin verkkokauppaan ja osta Muumi-aiheisten juhlien valmisteluihin tai lahjaksi lapselle..
muumi_pikniksalkku.jpg&width=140&height=250

Muumimamman pikniksalkku

Muumimamman posliininen pikniksalkku on jokaisen lapsen teehetkien unelma! Salkku sisältää kannun, kermakon, neljä kuppia, neljä lautasta, neljä haarukkaa, lusikkaa ja veistä sekä neljä servettiä ja yhden liinan.
Osta Muumimannan pikniksalkku lahjaksi tai juhlasomistukseen Lelufantin nettikaupasta!..
muumipeli.jpg&width=140&height=250

Muumipelit

Muumiaiheiset palapelit ja lautapelit ovat virikkeellistä ohjelmaa Muumiaiheisiin juhliin. Näiden parissa aika rientää kuin siivillä. Sopii hyvin myös lahjana annettavaksi.
Osta Muumi-pelit Lelufantin nettikaupasta!..