Espanja

Espanja-teemajuhla sopii aurinkoisuudessaan erityisesti talveen. Mutta espanjalaiset tapakset ja sangria sopivat juhlatarjoiluun myös esim. kesäiltoihin ja puutarhajuhliin.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
mojo.jpg&width=140&height=250

Mojo-kastike

Kanarialta tuttujen ryppyperunoiden kanssa nautittava Mojo-kastike on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön herkku. Pienet perunat on helppo keittää kuorellisina voimakkaassa suolavedessä ja ne tarjotaan tämän kastikkeen Mojo-kastikkeen kanssa, kokeile!

Voit ostaa Mojo-kastikkeen nyt myös netissä!..
paperilautaset.jpg&width=140&height=250

Paperilautaset

Paperilautaset ovat helppo ratkaisu ilman tiskaushuolia lastenjuhliin, piknikille, grillijuhliin, baby showeriin, tupaantuliaisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, rapujuhliin, halloweenin viettoon, häihin, teemajuhliin jne. Värejä on tarjolla jokaisen makuun. Saatavana myös värikkäitä kertakäyttöaterimia..
tapakset.jpg&width=140&height=250

Tapakset

Tapakset ovat käsin syötäviä pieniä suupaloja, joita erityisesti Espanjassa nautitaan ennen lounasta tai illallista. Tapaksista on tullut suosittu tajoiluherkku myös muualla maailmassa esim. illalllisen korvikkeena. Ne sopivat hyvin illanistujaisten tarjoiluun ja esim. pikkujouluihin.
Tapaksia on satoja..
tapasastia.jpg&width=140&height=250

Tapasastia

Espanjalaisia tapaksia tarjotaan usein pienistä saviastioista, jotka voi myös kuumentaa uunissa. Näihin astioihin voit valmistaa myös Crémé bruleen, sillä se kestää hyvin kuumaa ja on juuri sopivan kokoinen annos. 

Tapasastiat ovat oiva lahja esim. tupaantuliaisiin tai Espanjaa fanittavalle hääparille..