Yrityksille

Huomioimalla avainasiakasta tai yrityksen henkilökuntaa lahjoilla annat positiivisen kuvan yrityksestäsi sekä kannustat ja kiität. Tutustu Juhlaparatiisin lahjaideoidin ja pyydä tarjous!

Tuotteita yhteensä 6 kpl
design_astiat.jpg&width=140&height=250

Design-tuotteet

Design-astia tai huonekalu merkkipäivää viettävälle, äidille, isälle, matkailijalle, sisustajalle, kokille, baarimestarille, viininystävälle, hääparille, liikekumppanille tai kenelle ikinä lahjaa tarvitsetkaan.
Design-astiat juhlistavat juhlan kuin juhlan ja design-sisustustuotteilla somistat juhlatilat..
design.jpg&width=140&height=250

Designia lahjakortilla

Lahjakortti design-kauppaan on kätevä tapa muistaa häntä, jolla on jo kaikkea. Voit valita joko perinteisen postitse lähetettävän lahjakortin tai kätevän e-lahjakortin. Lahjakortin summan voit itse valita.
Lahjakortti on myös hyvä tapa kiittää yhteistyökumppaneita tai hyviä asiakkaita.
Osta design-lahjakortti..
suklaapizza.jpg&width=140&height=250

Hauskat lahjat

Etsitkö lahjaa ystävällesi, työtoverillesi, vaimollesi, miehellesi, tyttöystävällesi tai poikaystävällesi? Coolstuff-valikoimasta löydät paljon romanttisia, hauskoja ja erilaisia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti huumorilahjaksi. Lisäksi nopea toimitus!
Paljon hauskoja tuotteita sisustamiseen,..
juustotarjotin.jpg&width=140&height=250

Juuston tarjoiluun välineet

Juustoja voi tarjota monenlaisissa juhlissa. Tyylikkäästi esille laitetut juustot toimivat myös juhlavana jälkiruokana. Tyylikkäät välineet korostavat juhlavuutta. Erilaiset juustosetit ovat myös oiva lahja esim. tupaantuliaisiin tai omaan kotiin muuttavalle.
Osta juustosetit ja erilaiset juustovälineet ..
bookplus_lahja3.jpg&width=140&height=250

Kirja

Lahjaksi miehelle, vaimolle, poikaystävälle, tyttöystävälle, äidille, isälle, vaarille, mummille, kummille, serkulle, lapselle, hääparille, työtoverille, lasta odottavalle, opiskelijalle, harrastajalle...
Runoja, oppia ja iloa, jännitystä, kädentaitoja, kalentereita, huumoria, kulttuuria, perinteitä..
naantalispa_lahjakortti.jpg&width=140&height=250

Kylpylälahjakortti

 Anna lahjaksi ansaittu hetki rentouttavassa kylvyssä tai ainutlaatuisessa kasvo- tai vartalonhoidossa. Lahjakortti antaa saajalleen vapauden valita hemmottelupäivän.
Osta lahjakortti Naantalin kylpylään helposti netistä ja tulosta lahjakortti tai tilaa perille toimitettuna!
Naantalin ensimmäinen kylpylä..