Häät

Häiden suunnittelu aloitetaan usein jopa vuosia ennen juhlapäivää. Suunnitteluun kannattaa varata vähintään puoli vuotta. Talvella on mukava haaveilla kesähäistä ja tehdä suunnitelmia sekä tilailla hääpalveluja.

Juhlaparatiisi antaa vinkkejä netistä saataviin häätuotteisiin. Tarjolla on erilaisia palveluja, somisteita, asuja, kenkiä, koruja, astioita, kutsu- ja kiitoskortteja häälahjojakaan unohtamatta.

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 65 kpl
gladiaattori.jpg&width=140&height=250

Aikuisten naamiaisasut

Haluaisitko esittää TV:stä ja elokuvista tuttua suosikkihahmoa? Onko ystäväsi menossa naimisiin ja järjestätte hänelle polttarit? Nyt saatavana kymmeniä erilaisia ammattiteeman asuja, 70-luvun naamiaisiin sopivia asuja sekä mm. polttareihin sopivia huumoriasuja. Myös kesäfestareille sopivat, suositut..
alushame.jpg&width=140&height=250

Alushameet

Alushame tuo hääasuun ja tanssiaispukuihin ryhdikkyyttä ja muhkeutta. Sekä lyhyet että pitkät laahuksellisiin pukuihin ja A-linjaisiin ym. juhlapukuihin sopivat alushameet löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa alushamekauppaan ja lähde ostoksille!..
bolero.jpg&width=140&height=250

Bolerot

Boleroita ja turkiksia sekä juhlaviittoja häihin ja muihin juhliin, jotta saat halutessasi peitettyä olkapäät. Viileässä säässä bolero lämmittää mukavasti, mutta on silti juhlava. Kauniita boleroita löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa bolerokauppaan ja lähde ostoksille!..
mekko_coctail.jpg&width=140&height=250

Cocktailasu

Cocktailpuku on yleensä lyhyehkö, juhlavasta kankaasta valmistettu asu, jota käytetään iltaisin tilaisuuksissa, jossa pitkä asu olisi liian juhlava. Upeita cocktailasuja löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa cocktailasukauppaan ja lähde ostoksille! ..
hattu_haa.jpg&width=140&height=250

Hatut

Upea juhlahattu kuuluu täydentämään erityisesti morsiamen ja suhlasen äidin hääasua, mutta hattu sopii juhlistamaan kaikkien naisten juhla-asua niin häissä kuin muissakin juhlissa. Laajan valikoiman juhlahattuja löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa hattukauppaan ja lähde ostoksille!..
kihlasormukset2.jpg&width=140&height=250

Häiden suunnittelutyökalut

Häiden suunnitteluun liitty valtava määrä yksityiskohtia. Mikäli suunnittelette ja valmistelette häät itse, auttavat erilaiset muistilistat suunnittelua. Muistilistojen avulla vähenee myös tarpeeton juhlastressi.
et pääse unohtamaan tärkeitä asioita tärkeästä päivästäsi, kun hyödynnät Light in the Box..
haahuntu.jpg&width=140&height=250

Häähuntu

Alunperin morsiamen häähuntu on merkinnyt neitsyyttä, nykyisin huntu liitetään enemmän romantiikkaan. Lyhyet ja pitkät hunnut omiin mieltymyksiisi sopien muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa huntukauppaan ja lähde ostoksille!..
mekko_vieras.jpg&width=140&height=250

Häävieraiden mekot

Kokovalkoinen asu on morsiamen yksinoikeus. Valkoista voi toki olla osa asusta. Kokomustakaan ei yleensä ole naisen hääasun väri, ellei ole kyseessä teemahäät. Mustaa voi toki piristää jollakin asusteella. Kaikenlaisiin häihin löydät naisten asut muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa häävieraiden..
haakasineet.jpg&width=140&height=250

Juhlakäsineet

Juhlakäsineillä saat helposti huolitellun ilmeen juhla-asuun. Juhlakäsineet sopivat arvokkaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, vanhojen tansseihin jne. Lyhyet juhlakäsineet luovat 1950-luvun tunnelmaa.

Juhla- ja hääkäsineitä myy netissä muun muassa Light In the Box -nettikauppa. Klikkaa käsinekauppaan ja..
haapukupussi.jpg&width=140&height=250

Juhlapukupussi

Säilytä juhlapukusi kosteudelta, pölyltä ja lialta suojassa niin kotona kuin matkallakin. Morsiamen hääpuku säilyy sulhasen katseilta suojassa ennen häitä ja häiden jälkeen hengittävä pukupussi on hyvä säilytyspaikka morsiuspuvulle. Soveltuu tietysti myös miehen juhlapuvulle.
Juhlapukupusseja myy netissä..
haamekko_vintage.jpg&width=140&height=250

Kaason mekko

Nyrkkisääntönä kaason pukeutumiseen on, että jos morsian pukeutuu pitkään pukuun, kaaso(t)kin pukeutuu pitkään mekkoon. Jos morsian valitsee lyhyen morsiuspuvun, myös kaaso käyttää lyhyttä mekkoa. Morsiamen kanssa kannattaa keskustella värivalinnoista. Kauniita kaasolle sopivia asuja löydät muun muassa..
kakkukoriste_baby.jpg&width=140&height=250

Kakkukoristeet

Täytekakku ei ole mitään ilman koristeita. Kakun koristelulla saat kakusta persoonallisen ja juhlateemaa tukevan valitsemalla koristeet aiheen mukaan. Kakun koristelussa voi etenkin lastenjuhlissa hyödyntää lasten luovuutta ja koristelu voi olla yhtenä ohjelmanumerona. Koristeluun voi käyttää luonnon..
karkkibuffet.jpg&width=140&height=250

Karkkibuffet

Karkkibuffetista (/karkkipöytä/candybar) on muodostunut ikisuosikki juhlien tarjoiluun ja ohjelmaksi erityisesti häissä ja lastenjuhlissa.  Karkkibuffa voi korvata vieraslahjan ja tekemällä buffasta monipuolisen, siitä on iloa kaikille juhlavieraille ikään katsomatta. Nimensä mukaisesti valikoimassa..
kirjekuorilaukku.jpg&width=140&height=250

Kirjekuorilaukut

Kirjekuorilaukku sopii niin rentoihin bileisiin kuin virallisempiinkin juhliin, mutta kirjekuorilaukku on joka tapauksessa juhlavampi kuin tavallinen naisten käsilaukku. Laukun materiaali vaikuttaa juhlavuuteen eli mitä juhlavampi tilaisuus, sitä tyylikkäämpi tulisi olila kirjekuorilaukun materiaali..
kynttila1.jpg&width=140&height=250

Kynttilät

Kauniin väriset lämpökynttilät, arvokasta tunnelmaa luovat antiikkikynttilät, kelluvat kynttilät ja pöytäkynttilät tunnelmantuojaksi kotiin ja juhlakattauksen viimeistelyyn. Kynttilöitä turvallisempi ja huolettomampi vaihtoehto on led-kynttilät ja erilaiset led-valot. Kynttilälahja sopii niin nuorelle..
paperipussit.jpg&width=140&height=250

Lahjapussit

Paperiset lahjapussit kaverilahjapusseiksi lastenjuhliin, pikkulahjoja varten esim. pääsiäistrulleille, häihin, pikkujouluihin tai lahjakääreeksi juhlaan kuin juhlaan pienille lahjoille. Pusseja voi käyttää myös vaikkapa herkkubuffetissa. Saatavana useita eri värejä sekä teeman mukaisia pusseja.
Osta..
lasinmerkkaajat.jpg&width=140&height=250

Lasinmerkkaajat

Juomalaseilla on taipumus kadota rennoissa juhlissa, joissa vieraat liikkuvat juhlatilassa. Omaa lasia on vaikea tunnistaa, kun useita juomalaseja on hylätyn näköisinä laskutasoilla. Tähän ongelmaan tuovat ratkaisun lasinmerkkaajat, joilla oman lasin tunnistaminen on helppoa.
Lasimerkkaajilla nimikoit..
kahviservetit.jpg&width=140&height=250

Lautasliinat

Lautasliinat ja kahviservetit kohottavat juhlan tunnelmaa. Valikoimaa on runsaasti eli jokaiseen juhlaan löytyy varmasti sopiva kuosi ja väri. Usein käytetään kertakäyttölautasliinoja ja kahviservettejä, koska niiden käyttö on helppoa: ei pesua ja silittämistä. Saatavana on myös personoituja laustasliinoja..
lelu.jpg&width=140&height=250

Lelut

Lapsi viihtyy hyvin lelujen parissa juhlissa eli varaa pieni valikoima erilaisia eri ikäisille tarkoitettuja leluja erilliseen lapsille tarkoitettuun tilaan, jossa lapset voivat piirtää, askarrella ja leikkiä.
Edullisen lelun voi antaa lastenjuhlissa pieneksi lahjaksi ja muistoksi juhlaan osallistuville..
mariskooli.jpg&width=140&height=250

Mariskooli

Mariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta niin arjessa kuin juhlassa. Mariskooli on haluttu lahja ja keräilykohde.
Mariskooleja on kahta eri kokoa..
12...4