TEEMAJUHLAT

Teeman avulla juhla saa punaisen langan. Toisaalta teema voi olla myös syy juhlia. Etenkin syksyllä on pimenevissä illoissa mukava järjestää tunnelmallisia teemajuhlia. Teeman voi keksiä niin syntymäpäiväjuhlille, häihin kuin vaikka tupaantuliaisiinkin. Lapsetkin viihtyvät heille sopivan teeman mukaisesti somistetuissa juhlissa.

Alla ideoita teemajuhlien somistukseen. Katso myös teemaideat-kansion alta teeman mukaiset tarvikkeet.

AIKUISTEN JUHLAT

AIKUISTEN JUHLAT

Vietätkö 3-kymppisiä, 4-kymppisiä, 5-kymppisiä... Onko pian hää- tai kihlajaispäivänne? Jäätkö eläkkeelle? Täyttääkö yrityksenne vuosia? Vai haluatko järjestää juhlan jonkin muun tärkeän päivän vuoksi?

Aikuisten juhliin sopivan teeman löytää päivänsankarin mieltymyksistä, harrastuksista tai työstä...
LASTENJUHLAT

LASTENJUHLAT

Kauniita kattauksia ja hauskoja rooliasuja sekä paljon muuta mukavien lastenjuhlien järjestämiseen.
Tuotteita yhteensä 13 kpl
juustotarjotin.jpg&width=140&height=250

Juuston tarjoiluun välineet

Juustoja voi tarjota monenlaisissa juhlissa. Tyylikkäästi esille laitetut juustot toimivat myös juhlavana jälkiruokana. Tyylikkäät välineet korostavat juhlavuutta. Erilaiset juustosetit ovat myös oiva lahja esim. tupaantuliaisiin tai omaan kotiin muuttavalle.
Osta juustosetit ja erilaiset juustovälineet ..
confetti_akryyli.jpg&width=140&height=250

Konfetti

Upeasti säihkyvillä akryylikonfeteilla koristelet pöydät ja juhlatilat sekä asetelmat. Ripottele akryylikonfetteja vaikkapa pöytäkynttilöiden juurelle. Siinä ne säihkyvät kuin timantit! Konfeteilla koristelet niin illanistujaiset kuin juhlavammatkin juhla-areenat. Sopivat erityisen hyvin hääjuhliin...
koristenauah.jpg&width=140&height=250

Koristenauhat

Klassisella lastusatiininauhalla loihdit helposti kauniit somisterusetit, viimeistelet lahjapaketit ja kiinnität hääauton koristeet paikoilleen näyttävästi ja tukevasti. Myös organzanauhalla, pitsinauhalla ja muilla somistenauhoilla loihdit upeita koristeita juhlatilaan. Koristenauhat ovat myös oiva..
cupcake_kaare.jpg&width=140&height=250

Muffinitarvikkeet

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: muffinssi, muffini, pikkukakku, cupcake, kuppikakku. Yhdysvalloissa muffinsit ovat erittäin suosittuja leivonnaisia. Siellä niistä on kehitetty oma taiteenlajinsa, mutta yksinkertaisimmillaan muffinsseja on erittäin helppo tehdä itse.
Suloiset ja herkullisen väriset..
paikkakortti_elaimet.jpg&width=140&height=250

Paikkakortit ja -pidikkeet

Viimeistele kattaus kauniilla paikkakorteilla! Vaihtoehto perinteiselle paikkakortille - lasiin kiinnitettävä paikkakortti, joka toimii samalla somisteena. Näitä voit käyttää myös pöytäkoristeena tai askartelussa.
Paikkakorteilla nimikoit pöydät sekä osoitat nimetyt paikat juhlapöydässä. Paikkakorttipidikkeet..
paperilyhty.jpg&width=140&height=250

Paperilyhdyt

Paperilyhtyköynnöksellä teet näyttäviä koristeluja vaivatta ja ne sopivat erityisen hyvin puutarhajuhliin tai muihin ulkosomistuksiin. Valitsemalla juhlateemaan sopivan lyhdyn värin korostat juhlateemaasi. Paperilyhdyt ovat erinomainen somiste myös hääjuhlaan tai vaikkapa lastenjuhliin.
Osta paperilyhtyköynnökset..
paperipilli.jpg&width=140&height=250

Paperipillit

Suloiset ja herkullisen väriset paperiset juomapillit kruunaavat juhlan kuin juhlan! Ihana lisuke kattaukseen vaikkapa synttäreille, häihin, piknikille sekä erilaisiin teemajuhliin. Saatavilla useita värivaihtoehtoja; valitse juhliisi sopiva sävy tai yhdistele teemaväreihisi sopiva sekoitus. Nyt saatavana..
lekmer_pelit.jpg&width=140&height=250

Pelit ja palapelit

Pelin ääreen on mukava kokoontua koko perheen voimin ja viettää hauskoja hetkiä leikkimielisen kilvoittelun merkeissä. Pelit myös kehittävät erilaisia taitoja ja opettavat lapsille uusia asioita. Pelien kautta pienet lapset tutustuvat muotoihin, väreihin, kirjaimiin ja numeroihin ja isommat lapset oppivat..
lekmer_piirustus.jpg&width=140&height=250

Piirrustus- ja askarteluvälineet

Jos kaipaat lapselle edullista lahjaa, jolle takuulla on käyttöä, valitse piirustus- ja maalaustarvikkeita. Yksinkertainen piirustuslehtiö värikynineen takaa monta riemukasta hetkeä kaikenikäisille lapsille myös juhlissa. Jokaisessa lapsessa asuu pieni taiteilija!
Pienet lapset rakastavat värityskirjoja..
koristetyyny.jpg&width=140&height=250

Sisustustyyny

Lisää läikähdys väriä juhlaasi katseenvangitsijaksi tai teemaan sopivaksi osana muuta juhlasomistusta. Tyynyt tuovat pehmeyttä ja kodikkuutta juhlasomistukseen ja sopivat oivallisesti myös lahjaksi.
Valitse kymmenistä vaihtoehdoista: Infurn.com..
keskisen_solmioneula.jpg&width=140&height=250

Solmioneulat

Korumainen solmioneula sopii hyvin juhlakäyttöön. Sekä solmioneulan että solmionpitimen tarkoitus on pitää solmio paikoillaan. Vaikka syy neulan tai pitimen käyttöön on käytännöllinen, toimivat ne myös kauniina yksityiskohtana miehen juhlapuvussa. Solmioneula on myös oiva lahja!
Tilaa solmionpitimet..
Kuvataulu-omasta-kuvasta.jpg&width=140&height=250

Taulu valokuvasta

Kuvat, julisteet ja taulut elävöittävät tilan. Voit vaihdella tauluja juhlan mukaan sopivaksi. Nyt on saatavana valokuvatauluja joko valmiista kuvasta tai voit valita mieleisen oman valokuvan, joka painetaan tauluun. Persoonallisella valokuvataulla yllätät vaikkapa syntymäpäiväsankarin.
Valokuvatauluja..
teemaistelukuppi_punaruskea.jpg&width=140&height=250

Tee

Tee on monipuolinen juoma. Teelaatuja ja uutuuksia tulee koko ajan markkinoille. On erilaisia tapoja pakata, sitoa ja tarjota tee. Teen hauduttaminen on helpointa oikeanlaisilla teevälineillä. Tee sopii niin juhlatarjoiluun kuin lahjaksikin. Teen valmistuksesta voit luoda ohjelmanumeron juhliin tai järjestää..