Juhlamatkat

Hääyö, häämatka, 10-vuotishääpäivä, syntymäpäivä ja muu merkkipäivä ansaitsee arvoisensa ympäristön. Mikä on teidän unelmanne?

Syntymäpäivän tai muun vuosipäivän viettäminen matkoilla ei ole lainkaan huono vaihtoehto. Maiseman vaihto tekee hyvää kenelle tahansa. Voit lähteä matkaan yksin, läheisen ihmisen kanssa tai kutsua juhlavieraatkin mukaan.

Tuotteita yhteensä 3 kpl
Juhlat kylpylässä

Juhlat kylpylässä

Kun haluat lomaltasi ainutlaatuista ylellisyyttä, hemmottelua ja nautintoa, Naantalin Kylpylän korkeatasoiset sviitit ovat sinun valintasi. Sviiteissä sinua hemmotellaan avaralla tilalla, huolella valituilla sisustusmateriaaleilla ja elegantilla värimaailmalla. Jokainen yksityiskohta on mietitty viihtymistäsi..
viro.jpg&width=140&height=250

Juhli risteilyllä

Juhlan kunniaksi Tallinnan risteilylle? Risteilyllä rentoudutte koko juhlaväki, kun ei tarvitse itse huolehtia tarjoiluista ja ohjelmakin tulee kaupan päälle. Bonuksena pääsette Viroon maihin juhlimaan. Onko polttari-, synttäri-, kihlajais- tai pikkujoulupäivänne teemana oopera, näyttelyt, shoppailu..
all_inclusive.jpg&width=140&height=250

Unelmien all inclusive -lomat

All inclusive -hotellit eli täyden palvelun hotellit tarjoavat erilaisia paketteja niin häämatkalaisille, vuosipäiväänsä viettäville kuin muuten vain hieman luksusta elämäänsä haluaville. Usein ruokien ja juomien lisäksi sisältyy majoituksen hintaan myös monenlaista hotellin tarjoamaa ohjelmaa ja aktiviteetteja..