Juhlapukeutuminen

Kunnioita aina juhlakutsussa olevaa pukeutumistoivetta. Mikäli toivomusta ei ole esitetty, voit pukeutua tyylillesi sopivalla tavalla juhlatilaisuuden arvokkuuden huomioiden.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 39 kpl
haakengat.jpg&width=140&height=250

Hääkengät

Tyypilliset morsiamen kengät ovat valkoiset silkki- tai satiinikengät. Mikäli hääpuvussa on värillisiä yksityiskohtia, näiden korostevärien mukaan valitut kengät antavat huolitellun vaikutelman morsiamen asuvalinnassa. Korolliset kengät ovat juhlavammat kuin korottomat, mutta huomioi kuitenkin, että..
sateenvarjo_haa.jpg&width=140&height=250

Hääsateenvarjo

Hääasateenvarjo romanttista tunnelmaa luomaan ja suojaamaan auringon paahteelta ulkohäissä. Upeita pitsisomisteisia hääsateenvarjoja myy muun muassa nettikauppa Light In the Box. Klikkaa hääsateenvarjojen kauppaanja lähde ostoksille!..
merkkilaukku.jpg&width=140&height=250

Merkkilaukut ja asusteet

Italialaisten huippusuunnittelijoiden laukut ja asusteet Outlet-hintaan.  Esimerkiksi seuraavia huippumerkkejä: Calvin Klein, D&G, Fratelli Rosetti, GF Ferré, Hugo Boss, Made in Italy, Valentino, Versace Jeans jne. Monipuoliset maksutavat, ei postimaksuja.
Tilaa itselle tai lahjaksi: www.armadiodimondo..
miesten_tuoksu.jpg&width=140&height=250

Miesten tuoksut

Valloittavat miesten tuoksut lahjaksi tai omaan käyttöön juhliin. Merkkituotteet mm. Calvin Clein, Bvlgari, Carolina Herrera.
Ihastuttavia kosmetiikkapakkauksia miehelle myy edulliseen hintaan NordicFeel-verkkokauppa...
keskisenkello_naiselle.jpg&width=140&height=250

Naisten kello

Rannekelloja jokaiseen makuun: tyylikkäät, urheilulliset, hauskat, rohkeat, yksilölliset, muodikkaat, modernit, korukellot...
Osta kellot Keskisen Kellon nettikaupasta...
tonttupuku.jpg&width=140&height=250

Tonttu- ja piparkakkupuku

Jouluiseen pukeutumiseen tai Lucia-kulkueeseen tonttu- ja piparkakkupuvut.
Osta netistä Lekmerin nettikaupastanettikaupasta!..
merkkikosmetiikka.jpg&width=140&height=250

Tuoksut ja parfyymit naiselle

Etsitkö juuri sitä sopivaa lahjaa sinulle tärkeälle henkilölle? Tuoksulahja on kestosuosikki etenkin naisille. Jotta onnistuisit tuoksun valinnassa, tutki mitä tuoksuja lahjan saaja käyttää. Tuoksun valitseminen on hyvin yksilöllistä, jotkut haluavat pehmeän, harmonisen tuoksun, kun taas jotkut haluavat..
gladiaattori.jpg&width=140&height=250

Aikuisten naamiaisasut

Haluaisitko esittää TV:stä ja elokuvista tuttua suosikkihahmoa? Onko ystäväsi menossa naimisiin ja järjestätte hänelle polttarit? Nyt saatavana kymmeniä erilaisia ammattiteeman asuja, 70-luvun naamiaisiin sopivia asuja sekä mm. polttareihin sopivia huumoriasuja. Myös kesäfestareille sopivat, suositut..
alushame.jpg&width=140&height=250

Alushameet

Alushame tuo hääasuun ja tanssiaispukuihin ryhdikkyyttä ja muhkeutta. Sekä lyhyet että pitkät laahuksellisiin pukuihin ja A-linjaisiin ym. juhlapukuihin sopivat alushameet löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa alushamekauppaan ja lähde ostoksille!..
bolero.jpg&width=140&height=250

Bolerot

Boleroita ja turkiksia sekä juhlaviittoja häihin ja muihin juhliin, jotta saat halutessasi peitettyä olkapäät. Viileässä säässä bolero lämmittää mukavasti, mutta on silti juhlava. Kauniita boleroita löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa bolerokauppaan ja lähde ostoksille!..
mekko_coctail.jpg&width=140&height=250

Cocktailasu

Cocktailpuku on yleensä lyhyehkö, juhlavasta kankaasta valmistettu asu, jota käytetään iltaisin tilaisuuksissa, jossa pitkä asu olisi liian juhlava. Upeita cocktailasuja löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa cocktailasukauppaan ja lähde ostoksille! ..
hattu_haa.jpg&width=140&height=250

Hatut

Upea juhlahattu kuuluu täydentämään erityisesti morsiamen ja suhlasen äidin hääasua, mutta hattu sopii juhlistamaan kaikkien naisten juhla-asua niin häissä kuin muissakin juhlissa. Laajan valikoiman juhlahattuja löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa hattukauppaan ja lähde ostoksille!..
hiuskoriste22.jpg&width=140&height=250

Hiussomisteet

Yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden – myös hiuksissasi! Erilaisilla pannoilla, pinneillä, soljilla ja ruseteilla saat aikaan näyttäviä kampauksia.
Puku- ja hiuskukat ovat monipuolinen ja mahtava asuste kampaukseen ja kankaisiin. Näyttävät ja upeat kukat luovat eleganssin vaikutelman ja sopii..
haahuntu.jpg&width=140&height=250

Häähuntu

Alunperin morsiamen häähuntu on merkinnyt neitsyyttä, nykyisin huntu liitetään enemmän romantiikkaan. Lyhyet ja pitkät hunnut omiin mieltymyksiisi sopien muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa huntukauppaan ja lähde ostoksille!..
haakasineet.jpg&width=140&height=250

Juhlakäsineet

Juhlakäsineillä saat helposti huolitellun ilmeen juhla-asuun. Juhlakäsineet sopivat arvokkaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, vanhojen tansseihin jne. Lyhyet juhlakäsineet luovat 1950-luvun tunnelmaa.

Juhla- ja hääkäsineitä myy netissä muun muassa Light In the Box -nettikauppa. Klikkaa käsinekauppaan ja..
haapukupussi.jpg&width=140&height=250

Juhlapukupussi

Säilytä juhlapukusi kosteudelta, pölyltä ja lialta suojassa niin kotona kuin matkallakin. Morsiamen hääpuku säilyy sulhasen katseilta suojassa ennen häitä ja häiden jälkeen hengittävä pukupussi on hyvä säilytyspaikka morsiuspuvulle. Soveltuu tietysti myös miehen juhlapuvulle.
Juhlapukupusseja myy netissä..
marjoxs_juhlapuku.jpg&width=140&height=250

Juhlapuvut lyhyelle naiselle

Nyt saatavana juhlapuvut ja mekot alle 160 senttisille naisille - juuri oikeilla mittasuhteilla! Tutustu Marjoxs-nettikauppaan ja tilaa juhlapuvut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
haamekko_vintage.jpg&width=140&height=250

Kaason mekko

Nyrkkisääntönä kaason pukeutumiseen on, että jos morsian pukeutuu pitkään pukuun, kaaso(t)kin pukeutuu pitkään mekkoon. Jos morsian valitsee lyhyen morsiuspuvun, myös kaaso käyttää lyhyttä mekkoa. Morsiamen kanssa kannattaa keskustella värivalinnoista. Kauniita kaasolle sopivia asuja löydät muun muassa..
keskisen_kalvosin.jpg&width=140&height=250

Kalvosinnapit

Kalvosinnappeja käytetään sellaisten paitojen kanssa, joiden hihassa ei ole nappeja, vain reiät kalvosinnappeja varten. Kalvosinnappeja käytettäessä tärkeintä on niiden sopiminen muuhun juhla-asuun. Nappien käytössä ei ole tarkkoja etikettisääntöjä, mutta nappien tulisi olla linjassa paidan, tilaisuuden..
lekmer_kastemekko.jpg&width=140&height=250

Kastemekko

Tanskalaisen vaateyritys Jockon kaunis kastesetti. Settiin kuuluu kastemekko, alusmekko sekä kastenauha. Mukana kaikki mitä tarvitset tärkeänä päivänä. Kastemekko 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa. Alusmekko 100 % puuvillaa.
Osta kastemekko kätevästi Lekmerin nettikaupasta!..
12