AJANKOHTAISTA

Kevät on juhlien aikaa. Katso Juhlaparatiisin vinkit kullekin juhlalle.

Rapujuhlat

Rapujuhlat

Ravustuskaudella 21.7-31.10. on saatavilla kotimaisia rapuja, jolloin rapukekkereiden järjestäminen on muuta kautta suositumpaa. Pimenevät illat tuovat mukavaa tunnelmaa, kun juhlapaikka koristellaan kynttilälyhdyin tai muilla tunnelmavalaisimilla. Syksyllä luontokin tarjoaa värikästä materiaalia juhlasomistukseen..
Oktoberfest

Oktoberfest

Suuri Oktoberfest järjestetään kaksiviikkoisena tapahtumana syys-lokakuun vaihteessa Saksassa Münchenissä. Tästä on saanut innoituksensa myös Suomessa vietettävät lokakuiset olutjuhlat. Eli makkarat grilliin ja olutta kyytipojaksi!
Halloween

Halloween

Suosituimmat halloween-juhlapäivät tänä vuonna ovat 28.10. ja 4.11. Mutta koko syksy sopii halloween-juhlien järjestämiseen koska pimeys kaipaa valoa seurakseen ja mikäpä sopisikaan halloween-tunnelmaan paremmin kuin lyhdyt.
Suomi 100 vuotta

Suomi 100 vuotta

Suomi 100 vuotta on hyvä syy järjestää juhlat mihin aikaan vuodesta tahansa. Juhlavuosi on tuonut mukanaan joukon erityisiä juhlavuoteen suunniteltuja tuotteita. Rekvisiittaa aiheen ympärille on myös helppo löytää. Väreinä tietysti sininen ja valkoinen.