Juhlatarjoilu

Itse tehdyt juhlatarjoilut antavat persoonallisen leiman juhlaasi. Valmisaineksilla valmistat suolaiset herkut nopeammin ja vaivattomammin, mutta maku on kohdillaan vaikka et olisikaan mestarikokki. Kokeile makeisiin leivonnaisiin vaniljakreemiä ja saat juhlaleivonnaisiin hienostuneen maun!

Pitopalvelun tai ravintolan palveluita kannattaa hyödyntää juhlastressin vähentämiseksi. Alla joitakin vinkkejä juhlatarjoiluun.

Tuotteita yhteensä 12 kpl
mojo.jpg&width=140&height=250

Mojo-kastike

Kanarialta tuttujen ryppyperunoiden kanssa nautittava Mojo-kastike on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön herkku. Pienet perunat on helppo keittää kuorellisina voimakkaassa suolavedessä ja ne tarjotaan tämän kastikkeen Mojo-kastikkeen kanssa, kokeile!

Voit ostaa Mojo-kastikkeen nyt myös netissä!..
mustatee.jpg&width=140&height=250

Musta tee

Musta tee tehdään camellia sinensis -kasvin lehdistä. Mustasta tee on uutettuna huomattavasti tummempaa kuin muut teelaadut. Tämä johtuu siitä, että musta tee valmistetaan antamalla sen hapettua kauemmin kuin muiden teelaatujen. Musta tee on varsinkin euroopan matereella erittäin suuressa suosiossa...
kokkiman_pasta.jpg&width=140&height=250

Pastaa netistä

Italialainen, huippulaadukas kuivattu pasta tehdään durumvehnästä, ja se on väriltään kellertävää. Pastatyyppejä ja erilaisia ruokalajeja on laaja kirjo. Oletko maistanut esimerkiksi herkullista tryffelipastaa tai mustekalan musteella värjättyä mustaa spagettia?
Osta nyt pastat netissä Kokkiman-verkkokaupasta..
suklaafondue.jpg&width=140&height=250

Suklaafonduesetti

Tämä suklaafonduesetti on todella kätevä: nyt voit nimittäin tehdä fondueta mikrossa! Täytä muovikulho vedellä, nosta silikoninen muottiosa sen päälle ja pane lokerikkoihin suklaapaloja. Pistä mikroon 2-4 minuutiksi ja ta-daa! Suklaafondue on valmista, ja se pysyy juoksevana kokonaisen tunnin.

Testaa..
tapakset.jpg&width=140&height=250

Tapakset

Tapakset ovat käsin syötäviä pieniä suupaloja, joita erityisesti Espanjassa nautitaan ennen lounasta tai illallista. Tapaksista on tullut suosittu tajoiluherkku myös muualla maailmassa esim. illalllisen korvikkeena. Ne sopivat hyvin illanistujaisten tarjoiluun ja esim. pikkujouluihin.
Tapaksia on satoja..
teemaistelukuppi_punaruskea.jpg&width=140&height=250

Tee

Tee on monipuolinen juoma. Teelaatuja ja uutuuksia tulee koko ajan markkinoille. On erilaisia tapoja pakata, sitoa ja tarjota tee. Teen hauduttaminen on helpointa oikeanlaisilla teevälineillä. Tee sopii niin juhlatarjoiluun kuin lahjaksikin. Teen valmistuksesta voit luoda ohjelmanumeron juhliin tai järjestää..
chilikastike.jpg&width=140&height=250

Tulinen chilikastike

Pakkauskin sen jo kertoo, että kyseessä on tulistakin tulisempi chilikastike, joka saa joka miehen kyyneliin. Tällainen pakkaus on hauska viedä lahjaksi tulisen ruuan ystävälle. Sopii moneen tarkoitukseen: valmiiseen ruokaan tai kastikkeisiin antamaan potkua.

Voit ostaa tämän tulisen chilikastikkeen..
vadelmahillo.jpg&width=140&height=250

Vadelmahillo

Vadelmahillo sopii nautittavaksi sellaisenaan jäätelön tai ohukaisten kanssa. Siemenetön hillo sopii hyvin myös täytekakun täytteeksi, jäädykkeisiin ja juhlaleivonnaisiin. Erittäin runsas vadelmapitoisuus, 65%. 
Mikäli haluat vaihdella leivonnaisten, piiraiden tai kakkujen makuja, valitse eksoottisempi..
valkoinentee.jpg&width=140&height=250

Valkoinen tee

Valkoista teetä sanotaan valkoiseksi teeksi siksi, että sen on annettu hapettua vain hetken verran. Valkoista teetä kasvatetaan miltei ainoastaan Kiinassa, Fujianin maakunnassa.
Valkoinen tee sisältää samoja polyphenoleja kuin vihreä teekin, mutta valkoisessa teessä on näitä polyphenoleja enemmän kuin..
karkkibuffet.jpg&width=140&height=250

Karkkibuffet

Karkkibuffetista (/karkkipöytä/candybar) on muodostunut ikisuosikki juhlien tarjoiluun ja ohjelmaksi erityisesti häissä ja lastenjuhlissa.  Karkkibuffa voi korvata vieraslahjan ja tekemällä buffasta monipuolisen, siitä on iloa kaikille juhlavieraille ikään katsomatta. Nimensä mukaisesti valikoimassa..
suklaa.jpg&width=140&height=250

Suklaa

Suklaa on herkku, jota löytyy moneen makuun. Suklaanapit, sydäntikkarit, Muumi-suklaat... Maidoton ja vegaaninen suklaa, laktoositon suklaa, soijaton suklaa, sokeriton suklaa, raakasuklaa.
Tarjoa suklaata juhlassa kuin juhlassa. Mikäli haluat jotain erikoista, järjestä suklaatasting tai suklaaputous/suklaafondue..
teekukka.jpg&width=140&height=250

Ylellisyyttä tarjoiluun teekukilla

Teekukka on juhlajuomien aatelia. Valmista se lasissa, lasimaljassa tai lasisessa teepannussa, niin näet miten teepallero aukeaa vähitellen kauniiksi taideteokseksi! Käsin sidotut teelehdet kätkevät keskelleen kukkasen, joka paljastuu teelehtien auetessa. Tämä sopii juhliin pieneksi ojelmanumeroksi,..