MUITA JUHLIA

Tupaantuliaiset

Tupaantuliaiset

Tupaantuliaiset on kiva tapa esitellä uusi asunto ystäville ja sukulaisille sekä tutustua naapureihin. Katso tästä Juhlaparatiisin vinkit tupareihin.
Kihlajaiset

Kihlajaiset

Kihlajaisissa parin ystävät ja sukulaiset pääsevät tutustumaan toisiinsa. Katso tästä Juhlaparatiisin kihlajaisvinkit.
Polttarit

Polttarit

Polttarit järjestettiin perinteisesti häiden aattona. Tämä ei juhlakalun kannalta ole paras vaihtoehto, koska kukapa haluaisi omissa häissään olla väsynyt ja nuutunut. Vihkipari usein haluaa itse järjestää hääjuhlat eli tätä suurta juhlapäivää edeltävä päivä halutaan käyttää viimehetken häävalmisteluihin..
Häät

Häät

Häiden suunnittelu aloitetaan usein jopa vuosia ennen juhlapäivää. Suunnitteluun kannattaa varata vähintään puoli vuotta. Talvella on mukava haaveilla kesähäistä ja tehdä suunnitelmia sekä tilailla hääpalveluja.

Juhlaparatiisi antaa vinkkejä netistä saataviin häätuotteisiin. Tarjolla on erilaisia palveluja..
Rippijuhlat

Rippijuhlat

Baby Shower

Baby Shower

Baby shower -juhlassa tuleva äiti on pääroolissa. Juhlan viettäminen on tapa juhlistaa äidiksi tulemista. Raskauden loppuvaiheessa tuleva äiti tarvitsee voimia mahdollisesti raskauden, synnytyksen ja tulevan äitiyden tuomien huolien keskellä.
Ristiäiset

Ristiäiset

Lapsen nimi on ilmoitettava väestörekisteriin kahden kuukauden kuluessa lapsen syntymästä. Usein tänä aikana vietetään lapsen ristiäisiä tai nimiäisiä. Varsinaista kaavaa juhlalle ei ole eli vanhemmat voivat tehdä juhlasta omannäköisensä.

Usein ristiäisiä juhlitaan kahvikutsujen muodossa, mutta mikäpä..
Yritysjuhlat

Yritysjuhlat

Vuosijuhlat, tuotelanseeraukset, pikkujoulut, eläkkeellejäämiset, henkilöstön virkistyspäivät jne. Seuraavassa ideoita juhlan järjestäjälle.