Suomi 100 vuotta

Suomi 100 vuotta on hyvä syy järjestää juhlat mihin aikaan vuodesta tahansa. Juhlavuosi on tuonut mukanaan joukon erityisiä juhlavuoteen suunniteltuja tuotteita. Rekvisiittaa aiheen ympärille on myös helppo löytää. Väreinä tietysti sininen ja valkoinen.

Tuotteita yhteensä 11 kpl
paperilautaset.jpg&width=140&height=250

Paperilautaset

Paperilautaset ovat helppo ratkaisu ilman tiskaushuolia lastenjuhliin, piknikille, grillijuhliin, baby showeriin, tupaantuliaisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, rapujuhliin, halloweenin viettoon, häihin, teemajuhliin jne. Värejä on tarjolla jokaisen makuun. Saatavana myös värikkäitä kertakäyttöaterimia..
suklaa.jpg&width=140&height=250

Suklaa

Suklaa on herkku, jota löytyy moneen makuun. Suklaanapit, sydäntikkarit, Muumi-suklaat... Maidoton ja vegaaninen suklaa, laktoositon suklaa, soijaton suklaa, sokeriton suklaa, raakasuklaa.
Tarjoa suklaata juhlassa kuin juhlassa. Mikäli haluat jotain erikoista, järjestä suklaatasting tai suklaaputous/suklaafondue..
suomi100_koristeet.jpg&width=140&height=250

Suomi 100 -koristeet

Erilaisilla viiri-ja koristenauhoilla luot juhlatunnelmaa helposti. Silkkinauhoilla saat ylellisyyttä koristeluun, askarteluun ja paketointiin. Todellista glamouria juhlatilaan tuovat timanttikoristeet. Timantit ovat erityisen upeita esim. organzan, satiinin tai peilien päälle ripoteltuina.
Sinivalkoisia..
suomi_100_musiikki.jpg&width=140&height=250

Suomi 100 -musiikki

Suomen juhlavuoden kunniaksi on koottu useita levykokoelmia klassisesta musiikista kansanmusiikkiin. Omaan juhlaan voi hankkia tällaisen valmiin koosteen taustamusiikiksi tai suunnitella kokoelman itse suuresta suomalaisen musiikin tarjonnasta.
Levykokoelmat sopivat myös lahjaksi.
Suomi 100 - levykokoelmia..
suomi100_kaitaliina.jpg&width=140&height=250

Suomi 100 -pöytäliinat

Yksivärinen pöytäliina antaa hyvän pohjan kattaukselle. Siihen on helppo yhdistellä erilaisia kattauksen osasia ja koristeita. Näyttävyyttä kattauksiin saat myös esim. organza-, silkki- tai koristekuitukaitaliinalla. Voit myös yhdistää pöytäliinan ja kaitaliinan/-liinoja. Esimerkiksi koristekuitukaitaliina..
suomiperuukki2.jpg&width=140&height=250

Suomi-asut ja asusteet

Itsenäisyysjuhlaa on totutusti vietetty arvokkaasti hyvin pukeutuen.
Mutta miksei itsenäisyyttä voisi juhlia rennomminkin? Suomi-teema sopii hyvin esim. polttareihin, pikkujouluihin tai syntymäpäiväjuhlille. Rennoissa juhlissa asut voivat olla vaikkapa naamiaisasuja ja hassuja peruukkeja. Kasvoväreillä..
Suomi100_astiat2.jpg&width=140&height=250

Suomi100 -astiat

Haluatko tarjota juhla-antimet mieluummin aidoista astioita kuin kertakäyttöastioista? Suomen juhlavuonna 2017 on saatavana useita erikoismalleja niin keramiikka-astioista kuin lasiastioistakin. Upea sininen sävy toistuu monissa tuotteissa - eli sopii hyvin itsenäisyysaiheisiin juhliin tai sinisävyisiin..
suomi100_korut.jpg&width=140&height=250

suomi100 -korut ja kellot

Sonnustaudu Suomi 100 -juhlaan kotimaisin koruin. Erikoisuutena on mm. Kalevala Korun ja Iittalan yhteistyönä tekemä koru-korurasia -pakkaus, jossa on Kalevala Korun Hehku -hopeakaulakoru ja Iittalan ultramariinin värinen Vitriini-korurasia, jota on saatavana vain Kalevala Korun jälleenmyyjiltä tämän..
suomi100_suklaa.jpg&width=140&height=250

Suomi100 -suklaa

Maitosuklaasydämet sopivat juhlatarjoiluun niin häissä kuin illanistujaisissa tai itenäisyyspäivän tai Suomi100-juhlintaan. Suklaanapit on päällystetty sinisellä tai valkoisella foliopaperilla. Ripottele suklaasydämiä pöytäkoristeeksi, laita niitä lahjapussukoihin tai käytä karkkibuffassa.
Maitosuklaasydämiä..
suomi100_kertakayttolautanen.jpg&width=140&height=250

Suomi100-kertakäyttöastiat

Siniset ja valkoiset kertakäyttölautaset, kahviservetit ja ruokaservetit sopivat erityisesti Suomen juhlavuoden juhliin. Jos haluat tuoda lisää arvokkuutta juhlaan, hanki erityisellä Suomi 100 -logolla varustetut servetit, joita saa sekä sinisenä että valkoisena.
Kertakäyttöastioita ja servettejä myy..
teekukka.jpg&width=140&height=250

Ylellisyyttä tarjoiluun teekukilla

Teekukka on juhlajuomien aatelia. Valmista se lasissa, lasimaljassa tai lasisessa teepannussa, niin näet miten teepallero aukeaa vähitellen kauniiksi taideteokseksi! Käsin sidotut teelehdet kätkevät keskelleen kukkasen, joka paljastuu teelehtien auetessa. Tämä sopii juhliin pieneksi ojelmanumeroksi,..