Halloween

Suosituimmat halloween-juhlapäivät tänä vuonna ovat 28.10. ja 4.11. Mutta koko syksy sopii halloween-juhlien järjestämiseen koska pimeys kaipaa valoa seurakseen ja mikäpä sopisikaan halloween-tunnelmaan paremmin kuin lyhdyt.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 27 kpl
halloween_photobooth.jpg&width=140&height=250

Halloween - photo booth

Mikäli juhlavieraat eivät ole sonnustautuneet erityisiin halloween-asuihin, photo booth -tarvikkeiden avulla voidaan kuitenkin ottaa mukavia kuvia juhlaväestä niin, että kuvasta heti käy ilmi juhlan teema.
Kuvassa on karmaisevien juhlien Photo Boothin ehdoton tarvikepaketti! Tästä Halloween-henkisestä..
halloween_muffinsivuoka.jpg&width=140&height=250

Halloween tarjoilu

Halloween-juhlien ruokien, leivonnaisten ja juomien osalta vain mielikuvitus on rajana. Haluatpa kauhua mukaan tai et, voit leikitellä ruokien/leivonnaisten väreillä: mustaa, oranssia ja veren punaista. 
Leivonnaisten koristeluun voit käyttää esim. lakritsikastiketta, tehdä sulatetusta suklaasta hämähäkin..
halloween_1.jpg&width=140&height=250

Halloween-asut

Vietä unohtumaton Halloween-juhla ja pukeudu juhlan teeman mukaisesti. Onko tämän vuoden lokakuun vimeisen viikonlopun bileissä paras hahmo Hannibal, zombie, piru, vampyyri, luuranko, hullu tiedemies, noita lepakko, vanki vai pekonisiivu?
Muun muassa nämä nettikaupat myyvät halloween-asuja: Coolstuff..
Halloween-bingo

Halloween-bingo

Hauskaa viihdykettä halloween-juhliin tai Karkki tai kepponen -kierrokselle mukaan otettavaksi! Sopii sekä aikuisille että lapsille. Ruudukossa listattuja asuja bongaamalla ja tehtäviä tekemällä saat laittaa rukseja ruutuihin. Ensimmäisenä viiden suoran saanut voittaa.
Hääputiikki myy tätä peliä...
halloween_kertakayttoastiat.jpg&width=140&height=250

Halloween-kertakäyttöastiat

Halloween-aiheisilla kertakäyttöastioilla säästyt tiskivuorelta. Saatavana on lautasia, tarjottimia, mukeja, lautasliinoja, herkkuastioita ja muffinivuokia. Viimeksi mainittuja voi käyttää myös herkkuastioina laittamalla kaksi vuokaa päällekkäin ja keräämällä jokaiselle muffinivuokaan oman halloween-herkkulajitelman..
halloween_koriste1.jpg&width=140&height=250

Halloween-koristeet

Halloween-juhlapaikan voi somistaa joko riipaisevan kauhutarinan tyyliin tai "pehmeämmin" esim. kurpitsoilla, lyhdyillä ja syksyn lehdillä. Myös erilaisia kankaita voi hyödyntää Halloween-tunnelman luomisessa. Väreinä veren punainen, musta ja oranssi ovat parhaita.
Kauhujuhlan karmivimmat koristeet..
kynttila1.jpg&width=140&height=250

Kynttilät

Kauniin väriset lämpökynttilät, arvokasta tunnelmaa luovat antiikkikynttilät, kelluvat kynttilät ja pöytäkynttilät tunnelmantuojaksi kotiin ja juhlakattauksen viimeistelyyn. Kynttilöitä turvallisempi ja huolettomampi vaihtoehto on led-kynttilät ja erilaiset led-valot. Kynttilälahja sopii niin nuorelle..
paperipussit.jpg&width=140&height=250

Lahjapussit

Paperiset lahjapussit kaverilahjapusseiksi lastenjuhliin, pikkulahjoja varten esim. pääsiäistrulleille, häihin, pikkujouluihin tai lahjakääreeksi juhlaan kuin juhlaan pienille lahjoille. Pusseja voi käyttää myös vaikkapa herkkubuffetissa. Saatavana useita eri värejä sekä teeman mukaisia pusseja.
Osta..
kahviservetit.jpg&width=140&height=250

Lautasliinat

Lautasliinat ja kahviservetit kohottavat juhlan tunnelmaa. Valikoimaa on runsaasti eli jokaiseen juhlaan löytyy varmasti sopiva kuosi ja väri. Usein käytetään kertakäyttölautasliinoja ja kahviservettejä, koska niiden käyttö on helppoa: ei pesua ja silittämistä. Saatavana on myös personoituja laustasliinoja..
mariskooli.jpg&width=140&height=250

Mariskooli

Mariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta niin arjessa kuin juhlassa. Mariskooli on haluttu lahja ja keräilykohde.
Mariskooleja on kahta eri kokoa..
pahvihatut2.jpg&width=140&height=250

Pahvihatut

Nämä iloisen väriset pahvihatut sopivat lastenjuhliin, pikkuvieraille juhlaan kuin juhlaan, vapunviettoon, synttäreille, rapujuhlille sekä monenlaiseen hassutteluun myös aikuisten juhlissa. Saatavana myös erilaisia teemahattuja.
Osta pahvihatut Decora Housen nettikaupasta!..
paikkakortti_elaimet.jpg&width=140&height=250

Paikkakortit ja -pidikkeet

Viimeistele kattaus kauniilla paikkakorteilla! Vaihtoehto perinteiselle paikkakortille - lasiin kiinnitettävä paikkakortti, joka toimii samalla somisteena. Näitä voit käyttää myös pöytäkoristeena tai askartelussa.
Paikkakorteilla nimikoit pöydät sekä osoitat nimetyt paikat juhlapöydässä. Paikkakorttipidikkeet..
pikkulahjarasia.jpg&width=140&height=250

Pikkulahjarasiat

Hääkaramelleja tai muuta pikkusyötävää tai pikkuesineitä jaetaan usein hääjuhlassa häävieraille kiitoksena hääjuhlaan osallistumisesta. Huoliteltu pikkulahjan pakkaaminen onnistuu helpoimmin valmiiden pikkulahjarasioiden ja -pakkausmateriaalien avulla.
Pikkulahjoja voi antaa sievissä rasioissa myös..
Suklaa

Suklaa

Suklaa on herkku, jota löytyy moneen makuun. Suklaanapit, sydäntikkarit, Muumi-suklaat... Maidoton ja vegaaninen suklaa, laktoositon suklaa, soijaton suklaa, sokeriton suklaa, raakasuklaa.
Tarjoa suklaata juhlassa kuin juhlassa. Mikäli haluat jotain erikoista, järjestä suklaatasting tai suklaaputous/suklaafondue..
suklaafondue.jpg&width=140&height=250

Suklaafonduesetti

Tämä suklaafonduesetti on todella kätevä: nyt voit nimittäin tehdä fondueta mikrossa! Täytä muovikulho vedellä, nosta silikoninen muottiosa sen päälle ja pane lokerikkoihin suklaapaloja. Pistä mikroon 2-4 minuutiksi ja ta-daa! Suklaafondue on valmista, ja se pysyy juoksevana kokonaisen tunnin.

Testaa..
tuikkukynttila_musta.jpg&width=140&height=250

Tuikkukynttilä

Kauniin väriset tuikkukynttilät / lämpökynttilät tunnelmantuojaksi kotiin ja juhlakattauksen viimeistelyyn. Värittömän muovikuoren ansiosta kynttilän kaunis väri näkyy koko paloajan.
Paloaika n. 4 tuntia. Halkaisija 4 cm, korkeus 1.8 cm. Pakkauksessa 12 kpl.
Osta nämä tuikkukynttiläpakkaukset Decora..
teekukka.jpg&width=140&height=250

Ylellisyyttä tarjoiluun teekukilla

Teekukka on juhlajuomien aatelia. Valmista se lasissa, lasimaljassa tai lasisessa teepannussa, niin näet miten teepallero aukeaa vähitellen kauniiksi taideteokseksi! Käsin sidotut teelehdet kätkevät keskelleen kukkasen, joka paljastuu teelehtien auetessa. Tämä sopii juhliin pieneksi ojelmanumeroksi,..
halloween_meikki1.jpg&width=140&height=250

Halloween-meikit

Halloween-juhliin voi sonnustautua maalaamaalla ja kiinnittämällä erilaisia erikoistehosteita kasvoihin, kaulalle ja esim. käsivarsiin. Vesiliukoisilla kasvoväreillä maalaat naamaasi kurpitsan, verisiä haavoja, luurangon pään tai vaikkapa ailienin naaman. Haluatko olla yön olento mustine kynsineen ja..
halloween_musiikki.jpg&width=140&height=250

Halloween-musiikki

Mitäpä olisi halloween-juhlat ilman tunnelmaan sopivaa musiikkia? Saatavana sekä erityisesti Halloween-teemaan tehtyjä levyjä että musiikkia laidasta laitaan niin aikuisille kuin lapsillekin.
Klikkaa itsesi CDON-verkkokauppaanja osta halloween-musiikkia!..
halloween_etiketit.jpg&width=140&height=250

Halloween-pulloetiketit

Halloweenin kauhujuomille hurjat etiketit! Etiketeissä tekstit: "Bat´s Blood 100 % natural", "Beware the witching hour Devil´s Brew",  "Fast acting Poison deadly brew since 1900" ja "R.I.P. Zombie Juice handcrafted with venom" Etiketit ovat tarroja, joten ne on helppo kiinnittää esim. limsapulloon..
12