Leivonta

Kaikenlaisiin juhliin maistuvia herkkuja teet alla olevilla tarvikkeilla. Avaa sinua kiinnostavan tuotteen tuotekortti ja löydät linkin, jonka kautta pääset ostamaan tuotteen.

Tuotteita yhteensä 7 kpl
muumi-leivontasetti-7-osaa.jpg&width=140&height=250

Muumi leivontasetti

Muumihahmot saat seikkailemaan myös pikkuleivissä. Viiden pikkuleipämuotin lisäksi settiin kuuluu kaulin ja leivonta-alusta pikkuleipuria varten. Tuote ei sovi kuitenkaan alle 3-vuotiaille lapsille.
Klikkaa Lekmerin verkkokauppaan ja osta Muumi-aiheisten juhlien valmisteluihin tai lahjaksi lapselle..
kakkukoriste_baby.jpg&width=140&height=250

Kakkukoristeet

Täytekakku ei ole mitään ilman koristeita. Kakun koristelulla saat kakusta persoonallisen ja juhlateemaa tukevan valitsemalla koristeet aiheen mukaan. Kakun koristelussa voi etenkin lastenjuhlissa hyödyntää lasten luovuutta ja koristelu voi olla yhtenä ohjelmanumerona. Koristeluun voi käyttää luonnon..
leivontavuoka.jpg&width=140&height=250

Kakkuvuoka

Tuleeko juhlakakustasi pyöreä, soikea, neliö, kukka, sydän vai leivotko muffineja tai kakkutikkareita? Kaikkeen tähän löytyy oikean lainen vuoka. Voit myös muotoilla pyöreästä, neliömäisestä tai soikeasta kakkupohjasta haluamasi muotoisen leikkaamalla kakun sopivaksi tai yhdistelemällä eri näköisiä elementtejä..
pikkuleipamuotti.jpg&width=140&height=250

Pikkuleipämuotti

Pikkuleipiä, pipareita ja cocktailpaloja voit loihtia erilaisilla pikkuleipämuoteilla. Pikkuleipiin ja pipareihin löytyy esim. netistä valtavasti ohjeita. Pikkuleipiin saat juhlan teemaan sopivan säväyksen koristelemalla pikkuleivät tai käyttämällä ejektoripikkuleipämuotteja, joissa muotin sisällä toistuu..
runebergintorttuvuoka.jpg&width=140&height=250

Runebergintorttuvuoka

Runebergin tortut kuuluvat Runebergin päivään erottamattomasti. Nämä punssilla, rommilla tai esim. sitruunavedellä kostutetut leivokset ovat perinteisesti korkeita, erityisellä lieriön muotoisella muotilla tehtyjä. Aivan yhtä hyviltä maistuvat myös tavallisissa muffinsivuokissa tehdyt matalat ja pienemmät..
cupcake_kaare.jpg&width=140&height=250

Muffinitarvikkeet

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: muffinssi, muffini, pikkukakku, cupcake, kuppikakku. Yhdysvalloissa muffinsit ovat erittäin suosittuja leivonnaisia. Siellä niistä on kehitetty oma taiteenlajinsa, mutta yksinkertaisimmillaan muffinsseja on erittäin helppo tehdä itse.
Suloiset ja herkullisen väriset..
vadelmahillo.jpg&width=140&height=250

Vadelmahillo

Vadelmahillo sopii nautittavaksi sellaisenaan jäätelön tai ohukaisten kanssa. Siemenetön hillo sopii hyvin myös täytekakun täytteeksi, jäädykkeisiin ja juhlaleivonnaisiin. Erittäin runsas vadelmapitoisuus, 65%. 
Mikäli haluat vaihdella leivonnaisten, piiraiden tai kakkujen makuja, valitse eksoottisempi..