Kirjallisuus

Tästä löydät kirjoja, joiden avulla juhlien suunnittelu helpottuu. Mukana niin leivontaohjeita kuin vinkkejä juhlien järjestämiseen.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
aitoa_meksikon_ruokaa.jpg&width=140&height=250

Aitoa Meksikon ruokaa

Aitoa Meksikon ruokaa on Lontoossa huippusuosittua meksikolaisravintolaa pitävän kokkiduon opaskirja maan ruokaperinteen saloihin. Lukija oppii paistamaan, sekoittamaan ja maustamaan ainutlaatuisia herkkuja. Luvassa on monipuolinen valikoima aromikkaita nautintoja! Kirjan ulkoasu on yhtä herkullisen..
mate-pohjola_johanna.jpg&width=140&height=250

Mate

Suomen ensimmäinen matekirja sisältää hauskaa tietoa ja vinkkejä matesta niin aloittelijoille kuin kokeneillekin matenjuojille. Runsaasti kuvitettu tietokirja vie lukijan elämysmatkalle Etelä-Amerikkaan ja opastaa maten kulttuuriin. Miten valmistat herkullisen maten? Miten vältät ulkomaalaisten tyypilliset..
suuri-seuraleikkikirja.jpg&width=140&height=250

Suuri seuraleikkikirja

Firman juhlat tulossa - mistä hauskaa ja helppoa ohjelmaa seurustelun lomaan? Häihin kuuluu kukkakimpunheitto - mutta miten se menikään? Lastenkutsut tulossa, syömiset ja juomiset on suunniteltu, mutta pitäisi keksiä myös jotakin ohjelmaa ja mieluiten sellaista, että mahdollisimman moni juhlijoista on..
macaronit_jne.jpg&width=140&height=250

Ohjeita pikkuherkkuihin

Tämä pieni ja sievä herkkukirja on oikea sokerileipurin unelma. Kirjan resepteissä tutut marjat sekä lakritsi löytävät tiensä macaroneihin ja kuppikakkuihin, suklaa sulaa tryffeleiksi ja nonparellit ilostuttavat kakkunekkujen päällä.
Kirjasta löytyy reseptejä pieniin suuriin herkkuihin: macaroneihin..
tikkuruokaa_kirja.jpg&width=140&height=250

Tikkuruokaa

Miksi mitä herkullisin ruoka maistuu vielä maukkaammalta tikunnokassa? Matt Armendariz vastaa kysymykseen mielikuvituksen rajat ylittävillä suolaisilla ja makeilla tikkuruokaohjeillaan. Meistä jokainen on nauttinut cocktailpaloista, koonnut grillivartaita ja käristänyt nuotiolla makkaraa, mutta kirjan..