Ohjelmaa juhliin

Juhlat ilman ohjelmaa voi helposti muodostua tunnelmaltaan jäykäksi, mikäli juhlavieraat eivät tunne toisiaan. Toisaalta liian täyteen ohjelmaa ympätty juhla pilaa myös juhlatunnelman.

Seuraavassa muutamia hyviä vaihtoehtoja omiin juhliisi, olipa kyse sukukokouksesta, syntymäpäivistä, häistä tai muista merkkipäivistä tai illanvietoista.

Tuotteita yhteensä 12 kpl
blackcards.jpg&width=140&height=250

Black deck of cards

Väärästä kulmasta katsottuna mustien korttien mustista kuvioista on mahdotonta erottaa herttakakkosta ja patarouvaa toisistaan. Kun kallistat kortteja hieman, näet selvästi, onko kädessäsi suora vai vain kaikenkirjava sarja. Näkösuoja torjuu vastapelaajien uteliaat katseet tehokkaasti niin eväsretkellä..
juhlapelit.jpg&width=140&height=250

Juhlapelit

Ohjelmaa polttareihin, syntymäpäiville, häihin, wappuun, naamiaisiin, tupaantulijaisiin tai mitä ikinä keksitkin juhlistaa! Käy valitsemassa itsellesi ja vieraillesi omaperäisimmät ohjelmanumerot seura- ja juomapeleistä...
karkkibuffet.jpg&width=140&height=250

Karkkibuffet

Karkkibuffetista (/karkkipöytä/candybar) on muodostunut ikisuosikki juhlien tarjoiluun ja ohjelmaksi erityisesti häissä ja lastenjuhlissa.  Karkkibuffa voi korvata vieraslahjan ja tekemällä buffasta monipuolisen, siitä on iloa kaikille juhlavieraille ikään katsomatta. Nimensä mukaisesti valikoimassa..
muumipeli.jpg&width=140&height=250

Muumipelit

Muumiaiheiset palapelit ja lautapelit ovat virikkeellistä ohjelmaa Muumiaiheisiin juhliin. Näiden parissa aika rientää kuin siivillä. Sopii hyvin myös lahjana annettavaksi.
Osta Muumi-pelit Lelufantin nettikaupasta!..
lekmer_nuket.jpg&width=140&height=250

Nuket

Lapset ovat aina leikkineet nukeilla. Jossain vaiheessa jokaisella lapsella herää tarve hoivata, ja mikä olisikaan parempi kohde hoitamiselle kuin oma nukkevauva. Suosituimmissa nukeissa on usein erilaisia toimintoja, joiden ansiosta nukke käyttäytyy oikean vauvan tavoin. Toiminnon ei tarvitse olla kovinkaan..
lekmer_pelit.jpg&width=140&height=250

Pelit ja palapelit

Pelin ääreen on mukava kokoontua koko perheen voimin ja viettää hauskoja hetkiä leikkimielisen kilvoittelun merkeissä. Pelit myös kehittävät erilaisia taitoja ja opettavat lapsille uusia asioita. Pelien kautta pienet lapset tutustuvat muotoihin, väreihin, kirjaimiin ja numeroihin ja isommat lapset oppivat..
lekmer_piirustus.jpg&width=140&height=250

Piirrustus- ja askarteluvälineet

Jos kaipaat lapselle edullista lahjaa, jolle takuulla on käyttöä, valitse piirustus- ja maalaustarvikkeita. Yksinkertainen piirustuslehtiö värikynineen takaa monta riemukasta hetkeä kaikenikäisille lapsille myös juhlissa. Jokaisessa lapsessa asuu pieni taiteilija!
Pienet lapset rakastavat värityskirjoja..
sirkusilmapallosetti.jpg&width=140&height=250

Sirkusilmapallosetti

Kuka ei ole nähnyt kun pelle tai taikuri tekee eläinaiheisia ilmapalloja? Nyt niitä voi tehdä myös itse. Tämä ilmapallosetti sisältää englanninkielisen ohjekirjasen (hyvät kuvat), ilmapumpun ja 25 kpl parhaimpia erikoisilmapalloja. Jo muutaman yrittämisen jälkeen ilmapallojoutsen, -jänöjussi ja -poro..
suklaasuihkulahde.jpg&width=140&height=250

Suklaasuihkulähde

Käynnistä lähde ja anna sulan suklaan valua kaikenlaisten herkkujen päälle, jotka haluat päällystää suklaalla. Sulata suklaa ensiksi vaikkapa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada sen jälkeen lämmin suklaa suihkulähteeseen ja käynnistä sen moottori ja lämmitin. Suihkulähde pitää suklaan lämpimänä ja notkeana..
suuri-seuraleikkikirja.jpg&width=140&height=250

Suuri seuraleikkikirja

Firman juhlat tulossa - mistä hauskaa ja helppoa ohjelmaa seurustelun lomaan? Häihin kuuluu kukkakimpunheitto - mutta miten se menikään? Lastenkutsut tulossa, syömiset ja juomiset on suunniteltu, mutta pitäisi keksiä myös jotakin ohjelmaa ja mieluiten sellaista, että mahdollisimman moni juhlijoista on..
taikatemppu.jpg&width=140&height=250

Taikatemppuvälinesarja

Opi laskemaan nopeammin kuin taskulaskin, katkaise köysi kahtia ja palauta se ennalleen, veikkaa yleisön jäsenen ikä oikein, tai hämmästytä yleisöä, kun he yrittävät ratkaista taikapalapeliä - tässä muutamia niistä 30 upeasta tempusta, jotka sisältyvät Trix Mix -sarjaan. Saatavana erilaisia taikatemppuvälinesarjoja..
musiikkihelmi_laulavat.jpg&width=140&height=250

Laulavat tarjoilijat

Yllätyksellinen ja viihdyttävä esitys, jossa tarjoilijoiksi puketuneet oopperalaulajat tai viihdelaulajat ryhtyvätkin kaikkien yllätykseksi laulamaan kesken tarjoilupuuhiensa...O sole mio sankaritenorin laulamana säväyttää varmasti!
Kun tilaat laulavat tarjoilijat, saat sekä hauskan ohjelmanumeron,..