Ristiäisiin

Tuotteita yhteensä 5 kpl
design.jpg&width=140&height=250

Designia lahjakortilla

Lahjakortti design-kauppaan on kätevä tapa muistaa häntä, jolla on jo kaikkea. Voit valita joko perinteisen postitse lähetettävän lahjakortin tai kätevän e-lahjakortin. Lahjakortin summan voit itse valita.
Lahjakortti on myös hyvä tapa kiittää yhteistyökumppaneita tai hyviä asiakkaita.
Osta design-lahjakortti..
paperipussit.jpg&width=140&height=250

Lahjapussit

Paperiset lahjapussit kaverilahjapusseiksi lastenjuhliin, pikkulahjoja varten esim. pääsiäistrulleille, häihin, pikkujouluihin tai lahjakääreeksi juhlaan kuin juhlaan pienille lahjoille. Pusseja voi käyttää myös vaikkapa herkkubuffetissa. Saatavana useita eri värejä sekä teeman mukaisia pusseja.
Osta..
lelu.jpg&width=140&height=250

Lelut

Lapsi viihtyy hyvin lelujen parissa juhlissa eli varaa pieni valikoima erilaisia eri ikäisille tarkoitettuja leluja erilliseen lapsille tarkoitettuun tilaan, jossa lapset voivat piirtää, askarrella ja leikkiä.
Edullisen lelun voi antaa lastenjuhlissa pieneksi lahjaksi ja muistoksi juhlaan osallistuville..
tutti-golden.jpg&width=140&height=250

Tutti

Vain paras on kyllin hyvää elämäsi tärkeimmälle henkilölle! Lapsesi rakkaimmassa tavarassa on nyt ennennäkemätöntä tyyliä ja ylellisyyttä. Kultainen tutti on valmistettu silikonista ja se on anatomisesti muotoiltu. Toimitetaan kauniissa säilytysrasiassa. Sopii 3 kk ikäisestä alkaen. Täyttää eurooppalaisen..
liinavaatteet.jpg&width=140&height=250

Vuodevaatteet

Pehmeään pakettiin pussilakanasetit, tyynyliinat, päiväpeitot, tyynyt, peitot ja huovat. Valitse lahjansaajan sisustukseen sopivat kuosit ja värit.
Osta liinavaatteet ilman jonotusta ja stressiä netissä:

Room21..