Rippilapselle

Tuotteita yhteensä 19 kpl
aaltomaljakko_aavikko.jpg&width=140&height=250

Aalto-maljakko

Aalto-maljakko syntyi vuonna 1936 ja seuraavana vuonna se esiteltiin Pariisin maailmannäyttelyssä. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa. Yhden maljakon..
design_astiat.jpg&width=140&height=250

Design-tuotteet

Design-astia tai huonekalu merkkipäivää viettävälle, äidille, isälle, matkailijalle, sisustajalle, kokille, baarimestarille, viininystävälle, hääparille, liikekumppanille tai kenelle ikinä lahjaa tarvitsetkaan.
Design-astiat juhlistavat juhlan kuin juhlan ja design-sisustustuotteilla somistat juhlatilat..
design.jpg&width=140&height=250

Designia lahjakortilla

Lahjakortti design-kauppaan on kätevä tapa muistaa häntä, jolla on jo kaikkea. Voit valita joko perinteisen postitse lähetettävän lahjakortin tai kätevän e-lahjakortin. Lahjakortin summan voit itse valita.
Lahjakortti on myös hyvä tapa kiittää yhteistyökumppaneita tai hyviä asiakkaita.
Osta design-lahjakortti..
juustotarjotin.jpg&width=140&height=250

Juuston tarjoiluun välineet

Juustoja voi tarjota monenlaisissa juhlissa. Tyylikkäästi esille laitetut juustot toimivat myös juhlavana jälkiruokana. Tyylikkäät välineet korostavat juhlavuutta. Erilaiset juustosetit ovat myös oiva lahja esim. tupaantuliaisiin tai omaan kotiin muuttavalle.
Osta juustosetit ja erilaiset juustovälineet ..
kirkasvalolamppu.jpg&width=140&height=250

Kirkasvalolaite

Pimeänä vuodenaikana helposti valon saannin määrä on riittämätön ja johtaa helposti väsyneisyyteen ja nuutuneisuuteen. Kirkasvalolamppu auttaa löytämään säännöllisen unirytmin ja helpottaa päiväväsymystä sekä nostaa aktiivisuustasoa. Kirkasvalolampun käyttö erityisesti pimeinä talvikuukausina on ehdottoman..
koru2.jpg&width=140&height=250

Korut juhliin

Riipuksilla, sormuksilla, rannekoruilla ja hiuskoruilla sekä hatuilla kruunaat juhla-asusi. Edullisillakin koruilla saat näyttäviä asukokonaisuuksia aikaan. Valitse omaan tyyliisi ja asuun sopiva korumalli ja -väri.

Korut ovat myös hyvä lahja, jos tunnet lahjan saajan niin hyvin, että tiedät minkälaisista..
paperipussit.jpg&width=140&height=250

Lahjapussit

Paperiset lahjapussit kaverilahjapusseiksi lastenjuhliin, pikkulahjoja varten esim. pääsiäistrulleille, häihin, pikkujouluihin tai lahjakääreeksi juhlaan kuin juhlaan pienille lahjoille. Pusseja voi käyttää myös vaikkapa herkkubuffetissa. Saatavana useita eri värejä sekä teeman mukaisia pusseja.
Osta..
mariskooli.jpg&width=140&height=250

Mariskooli

Mariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta niin arjessa kuin juhlassa. Mariskooli on haluttu lahja ja keräilykohde.
Mariskooleja on kahta eri kokoa..
keskisenkello_miehelle.jpg&width=140&height=250

Miesten kello

Rannekelloja jokaiseen makuun: hauskat, tyylikkäät, erilaiset, trendikkäät, urheilulliset, EcoDrive-kellot, nuorekkaat, modernit, pukukellot...  
Klikkaa Keskisen kellon verkkokauppaan..
pehmiskone.jpg&width=140&height=250

Pehmiskone

Pehmeä jäätelö on ylellisempää kuin kova! Omalla pehmojätskikoneella pyöräytät helposti kokonaisen litran pehmojäätelöä, ja voit maustaa sen ihan miten haluat! Tämä on myös oiva lahja esim. omaan kotiin muuttavalle!

Osta pehmiskone Coolstuff-verkkokaupasta!..
puhelimen_kuori.jpg&width=140&height=250

Puhelinten suojakuoret

Valtava valikoima puhelinten suojakuoria, koteloita, näytön suojia ja muita tarvikkeita eri merkkisiin matkapuhelimiin. Myös MacBookin kovamuovisia eri värisiä suojakoteloita. Puhelimen suojakuoret ovat hyvä lahja. Ne ovat sen verran edullisia, että niitä voi antaa useammankin kerralla.
Osta puhelintarvikkeet..
suklaasuihkulahde.jpg&width=140&height=250

Suklaasuihkulähde

Käynnistä lähde ja anna sulan suklaan valua kaikenlaisten herkkujen päälle, jotka haluat päällystää suklaalla. Sulata suklaa ensiksi vaikkapa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada sen jälkeen lämmin suklaa suihkulähteeseen ja käynnistä sen moottori ja lämmitin. Suihkulähde pitää suklaan lämpimänä ja notkeana..
Kuvataulu-omasta-kuvasta.jpg&width=140&height=250

Taulu valokuvasta

Kuvat, julisteet ja taulut elävöittävät tilan. Voit vaihdella tauluja juhlan mukaan sopivaksi. Nyt on saatavana valokuvatauluja joko valmiista kuvasta tai voit valita mieleisen oman valokuvan, joka painetaan tauluun. Persoonallisella valokuvataulla yllätät vaikkapa syntymäpäiväsankarin.
Valokuvatauluja..
teekannu2.jpg&width=140&height=250

Teekannu

Kaunis lasinen teekannu tunnelmallisiin teehetkiin itselle tai lahjaksi. 1,3 litrainen lasinen teekannu, terässihti ja kansi. Voit lämmittää liedellä tai lämpökynttilällä kannun omassa lämmittimessä. Kannu ja lämmitin on laboratoriolasia ja kestää kuumuutta.
Voit ostaa teekannun ja muut teetarvikkeet..
teenkeitin_evasolo.jpg&width=140&height=250

Teenhaudutin

Tällä kauniilla teenhauduttimella hurmaat omien teejuhlien vieraat ja yllätät positiivisesti design-lahjoista pitävän päivänsankarin. Neopreeni pitää teen lämpimänä ja korostaa kaatimen kaunista muotoa. Hauduttimella valmistat litran maistuvaa teetä.
Erinomainen lahja esim. tupaantuliaisiin, hääparille..
termoskannu.jpg&width=140&height=250

Termoskannu

Termoskannuun keitetty tee, kahvi tai kaakao maistuu erityisen hyvälle luonnon helmassa. Ota siis termoskannu mukaan pienessä piirissä luonnon helmassa vietettäviin juhliin, kuten laskiaisriehaan tai vappupikinikille.
Osta kauniit termoskannut netissä:

CDON-verkkokaupasta..
tietokone.jpg&width=140&height=250

Tietokoneet ja puhelimet

Tietokone ja matkapuhelin on nykyisin jokaisella lapsesta vaariin ja mummiin. Ne ovatkin hyviä apuvälineitä niin yhteydenpidossa kuin juhlamuistojen ja juhlatarjoilujen tallentamisessa sekä juhlien järjestämisessä. Nämä laitteet ovat melko arvokkaita ja siksi ne ovat haluttuja lahjoja. Kukapa ei ilahtuisi..
liinavaatteet.jpg&width=140&height=250

Vuodevaatteet

Pehmeään pakettiin pussilakanasetit, tyynyliinat, päiväpeitot, tyynyt, peitot ja huovat. Valitse lahjansaajan sisustukseen sopivat kuosit ja värit.
Osta liinavaatteet ilman jonotusta ja stressiä netissä:

Room21..
rippiristi.jpg&width=140&height=250

Rippiristi

Ristiriipuksesta voi muotoutua ajan mittaan lempikoru, jos korun valintaan on käytetty hieman viitseliäisyyttä. Jokaisella on oma makunsa, niin myös korujen suhteen. Eli korua hankittaessa kannattaa varmistaa, millaisista koruista nuori pitää tai onko hän ylipäätään "koruihminen".
Hopeisia ristiriipuksia..