Merirosvot

Seikkailu kiehtoo lapsia ja merirosvoaihe on mitä parhain lastenjuhlien teema.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
paperipussit.jpg&width=140&height=250

Lahjapussit

Paperiset lahjapussit kaverilahjapusseiksi lastenjuhliin, pikkulahjoja varten esim. pääsiäistrulleille, häihin, pikkujouluihin tai lahjakääreeksi juhlaan kuin juhlaan pienille lahjoille. Pusseja voi käyttää myös vaikkapa herkkubuffetissa. Saatavana useita eri värejä sekä teeman mukaisia pusseja.
Osta..
pahvihatut2.jpg&width=140&height=250

Pahvihatut

Nämä iloisen väriset pahvihatut sopivat lastenjuhliin, pikkuvieraille juhlaan kuin juhlaan, vapunviettoon, synttäreille, rapujuhlille sekä monenlaiseen hassutteluun myös aikuisten juhlissa. Saatavana myös erilaisia teemahattuja.
Osta pahvihatut Decora Housen nettikaupasta!..
paperilautaset.jpg&width=140&height=250

Paperilautaset

Paperilautaset ovat helppo ratkaisu ilman tiskaushuolia lastenjuhliin, piknikille, grillijuhliin, baby showeriin, tupaantuliaisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, rapujuhliin, halloweenin viettoon, häihin, teemajuhliin jne. Värejä on tarjolla jokaisen makuun.

Tutustu esim. Light In The Boxinja Decora..
popcorn-maker.jpg&width=140&height=250

Popcorn maker

Arieten tyylikäs, retrotyylinen popcorn-kone. Erityisen, lämpimällä ilmalla toimivan valmistusmenetelmän ansiosta kone valmistaa herkullista popcornia vain muutamassa minuutissa. Kone on pieni ja kompakti, täydellinen kotibileisiin tai perheen illanviettoon. 
Klikkaa Lekmerin verkkokauppaan ja osta..
paakallokulho.jpg&width=140&height=250

Pääkallokulho

Tämä pääkallon muotoinen lasikulho sopii erityisen hyvin halloween-juhliin ja muuhun hassutteluun esim. jäiden, juoman, sipsien tai karkkien tarjoiluun. Vetoisuus 1.6 litraa.
Siirry Coolstuffin verkkokauppaanja osta tämä karmivan hauska tarjoilukulho!..
merirosvoasu.jpg&width=140&height=250

Merirosvojuhla-asut

Pue pikkujuhlijat merirosvoiksi! Setissä miekka, vyö, silmälappu, korvakoru ja sormus. Saatavana myös merirosvon koukku, kapteenin asu, merirosvon hattu ja jakku sekä miekat ja aseet. Tilaa asut ja tarvikkeet merirosvojuhliin Lekmerin nettikaupasta!..