Cocktail

Cocktail-juhlia voi järjestää paitsi yritysmaailman merkkipäivien, myös yksityishenkilöiden juhlapäivien kunniaksi.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
bolero.jpg&width=140&height=250

Bolerot

Boleroita ja turkiksia sekä juhlaviittoja häihin ja muihin juhliin, jotta saat halutessasi peitettyä olkapäät. Viileässä säässä bolero lämmittää mukavasti, mutta on silti juhlava. Kauniita boleroita löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa bolerokauppaan ja lähde ostoksille!..
mekko_coctail.jpg&width=140&height=250

Cocktailasu

Cocktailpuku on yleensä lyhyehkö, juhlavasta kankaasta valmistettu asu, jota käytetään iltaisin tilaisuuksissa, jossa pitkä asu olisi liian juhlava. Upeita cocktailasuja löydät muun muassa Light in the Box -nettikaupasta. Klikkaa cocktailasukauppaan ja lähde ostoksille! ..
kirjekuorilaukku.jpg&width=140&height=250

Kirjekuorilaukut

Kirjekuorilaukku sopii niin rentoihin bileisiin kuin virallisempiinkin juhliin, mutta kirjekuorilaukku on joka tapauksessa juhlavampi kuin tavallinen naisten käsilaukku. Laukun materiaali vaikuttaa juhlavuuteen eli mitä juhlavampi tilaisuus, sitä tyylikkäämpi tulisi olila kirjekuorilaukun materiaali..
lasinmerkkaajat.jpg&width=140&height=250

Lasinmerkkaajat

Juomalaseilla on taipumus kadota rennoissa juhlissa, joissa vieraat liikkuvat juhlatilassa. Omaa lasia on vaikea tunnistaa, kun useita juomalaseja on hylätyn näköisinä laskutasoilla. Tähän ongelmaan tuovat ratkaisun lasinmerkkaajat, joilla oman lasin tunnistaminen on helppoa.
Lasimerkkaajilla nimikoit..
paperilautaset.jpg&width=140&height=250

Paperilautaset

Paperilautaset ovat helppo ratkaisu ilman tiskaushuolia lastenjuhliin, piknikille, grillijuhliin, baby showeriin, tupaantuliaisiin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, rapujuhliin, halloweenin viettoon, häihin, teemajuhliin jne. Värejä on tarjolla jokaisen makuun. Saatavana myös värikkäitä kertakäyttöaterimia..
paperipilli.jpg&width=140&height=250

Paperipillit

Suloiset ja herkullisen väriset paperiset juomapillit kruunaavat juhlan kuin juhlan! Ihana lisuke kattaukseen vaikkapa synttäreille, häihin, piknikille sekä erilaisiin teemajuhliin. Saatavilla useita värivaihtoehtoja; valitse juhliisi sopiva sävy tai yhdistele teemaväreihisi sopiva sekoitus. Nyt saatavana..