Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Kevät on juhlien aikaa. Katso Juhlaparatiisin vinkit kullekin juhlalle.
LAHJAKSI

LAHJAKSI

Syntymäpäiväsankarille, hääparille, nimipäiväksi, tuliaiseksi tai muuten vain hyvää ystävää ilahduttamaan. Juhlaparatiisin ostoskeskus on sinua varten helpottamaan lahjahankintojasi sekä toteuttamaan elämäsi juhlat vaivattomammin.

Tavaroiden lisäksi lahjaksi sopivat myös lahjakortit sekä syötävät lahjat..
TEEMAJUHLAT

TEEMAJUHLAT

Teeman avulla juhla saa punaisen langan. Toisaalta teema voi olla myös syy juhlia. Etenkin syksyllä on pimenevissä illoissa mukava järjestää tunnelmallisia teemajuhlia. Teeman voi keksiä niin syntymäpäiväjuhlille, häihin kuin vaikka tupaantuliaisiinkin. Lapsetkin viihtyvät heille sopivan teeman mukaisesti..
MUITA JUHLIA

MUITA JUHLIA

JUHLATARVIKKEET

JUHLATARVIKKEET

Kattaus on suuri osa juhlatunnelmaa. Astiat, servetit, pöytäliinat, kukat ja muut somisteet tuovat juhlaan teeman mukaista tunnelmaa. Juhlakaupasta saat ideoita juhlakattaukseen ja voit ostaa tuotteet kätevästi netissä.

Lisäksi löydät tästä tuoteryhmästä kutsu- ja kiitoskortteja ja muita tarvikkeita..
JUHLAPALVELUJA

JUHLAPALVELUJA

Tuotteita yhteensä 2 kpl
sirkusilmapallosetti.jpg&width=140&height=250

Sirkusilmapallosetti

Kuka ei ole nähnyt kun pelle tai taikuri tekee eläinaiheisia ilmapalloja? Nyt niitä voi tehdä myös itse. Tämä ilmapallosetti sisältää englanninkielisen ohjekirjasen (hyvät kuvat), ilmapumpun ja 25 kpl parhaimpia erikoisilmapalloja. Jo muutaman yrittämisen jälkeen ilmapallojoutsen, -jänöjussi ja -poro..
taikatemppu.jpg&width=140&height=250

Taikatemppuvälinesarja

Opi laskemaan nopeammin kuin taskulaskin, katkaise köysi kahtia ja palauta se ennalleen, veikkaa yleisön jäsenen ikä oikein, tai hämmästytä yleisöä, kun he yrittävät ratkaista taikapalapeliä - tässä muutamia niistä 30 upeasta tempusta, jotka sisältyvät Trix Mix -sarjaan. Saatavana erilaisia taikatemppuvälinesarjoja..